Byggfirmor i Karesuando - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Karesuando

Annons:
I staden Karesuando finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 2 olika byggfirmor i Karesuando. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Karesuando att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Norrbotten som ligger i närheten av Karesuando.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Karesuando hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Karesuando samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Karesuando kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Karesuando

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Karesuando. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Esbergs VVS & Bygg
Kuttainen 2626
980 16 KARESUANDO


Tundra Wildmark
Maunu 6
980 16 KARESUANDO


Fakta om Karesuando

Karesuando är en tätort i Kiruna kommun. Karesuando ligger vid Muonio älv som utgör gräns mellan Sverige och Finland. På den finländska sidan ligger systersamhället Kaaresuvanto. Bron över älven öppnades år 1980. Karesuando är Sveriges nordligaste tätort och ligger 18 mil nordost om Kiruna.

Yta: 93,49 hektar
Invånarantal: 303, år 2010

Här hittar du mer information om staden Karesuando.

Rekommenderade byggfirmor i Karesuando

Att hitta en byggfirma i Karesuando som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Karesuando som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Karesuando som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Norrbotten som du kan kontakta.