Byggfirmor i Lappträsk - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Lappträsk

Annons:
I staden Lappträsk finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 1 olika byggfirmor i Lappträsk. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Lappträsk att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Norrbotten som ligger i närheten av Lappträsk.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Lappträsk hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Lappträsk samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Lappträsk kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Lappträsk

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Lappträsk. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Francki Bygg & Diverse
Kärrbäck 370
952 96 LAPPTRÄSK


Fakta om Lappträsk

Lappträsk är en ort vid Länsväg 398 nordvästra delen av Haparanda kommun, Norrbotten. Orten ligger i Karl Gustavs socken, vid sjön Lappträsket. Lappträsk hade en järnvägsstation vid Haparandabanan som var i bruk 1915–1992. Stationen är belägen norr om byn, på Kukkola bys ägor.

Yta: 339,31 km
Invånarantal: 2775, år 2015

Här hittar du mer information om staden Lappträsk.

Rekommenderade byggfirmor i Lappträsk

Att hitta en byggfirma i Lappträsk som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Lappträsk som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Lappträsk som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Norrbotten som du kan kontakta.