Byggfirmor i Luleå - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Luleå

Annons:
I staden Luleå finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 14 olika byggfirmor i Luleå. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Luleå att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Norrbotten som ligger i närheten av Luleå.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Luleå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Luleå samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Luleå kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Luleå

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Luleå. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

G L B i Norrbotten AB
Maskinv. 21
972 54 LULEÅ


Glenns Bygg & Inredning AB
Betongv. 7
973 45 Luleå


Klöverträsk Byggteam AB
Klöverträsk Byav. 34
975 91 LULEÅ


Nåiden Bygg AB
Upplagsv. 7
972 54 LULEÅ


Skurholmens Måleri & Bygg
Österg. 3
974 34 LULEÅ


Riksbyggen
Sandviksg. 81
971 06 LULEÅ


Nordic Byggteam AB
Dalag. 17
972 42 Luleå


Jampos Bygg AB
Kvartsstigen 9
977 53 LULEÅ


Lemminkäinen Sverige AB
Stationsg. 46
972 33 Luleå


Brändöns Byggservice AB
Skogärdsv. 13
975 97 LULEÅ


Sveriges Byggindustrier
Storg. 9
972 38 LULEÅ


Wallmarks Fastighetsservice & Renoveringar
Sundomsv. 732
975 98 Luleå


Tumstocken Bygg i Luleå AB
Seletv. 79
975 94 Luleå


Länsbygg i Norrbotten AB
Lulsundsg. 28
972 41 LULEÅ


Fakta om Luleå

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

Här hittar du mer information om staden Luleå.

Rekommenderade byggfirmor i Luleå

Att hitta en byggfirma i Luleå som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Luleå som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Luleå som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Norrbotten som du kan kontakta.