Byggfirmor i Niemisel - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Niemisel

Annons:
I staden Niemisel finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 2 olika byggfirmor i Niemisel. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Niemisel att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Norrbotten som ligger i närheten av Niemisel.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Niemisel hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Niemisel samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Niemisel kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Niemisel

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Niemisel. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

AhonenS Skorstensrep. - Larm och El
Kvarntorpsv. 2
955 95 NIEMISEL


PL Eldfast AB
N. Niemisel 199
955 95 NIEMISEL


Fakta om Niemisel

Niemisel är en småort i Råneå socken i Luleå kommun. Byn ligger vid Råne älv cirka 50 kilometer (fågelvägen) norr om Luleå. Byn som är mycket utspridd ligger på båda sidor om Råne älv med centrum vid Kvarnån där vägarna från Råneå, Boden, Morjärv och Gunnarsbyn möts.

Yta: 36 hektar
Invånarantal: 106, år 2010

Här hittar du mer information om staden Niemisel.

Rekommenderade byggfirmor i Niemisel

Att hitta en byggfirma i Niemisel som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Niemisel som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Niemisel som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Norrbotten som du kan kontakta.