Byggfirmor i Norrfjärden - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Norrfjärden

Annons:
I staden Norrfjärden finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 8 olika byggfirmor i Norrfjärden. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Norrfjärden att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Norrbotten som ligger i närheten av Norrfjärden.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Norrfjärden hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Norrfjärden samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Norrfjärden kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Norrfjärden

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Norrfjärden. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Snickeri Bygg & Marint i Norr AB
Jönsbyv. 119
945 91 NORRFJÄRDEN


Nilsson, Bernt
Midgårdsv. 13
945 32 Norrfjärden


Fönsterverket I Sverige AB
Sandåsg. 4
945 32 Norrfjärden


Mej AB
Sandlav. 13
945 91 NORRFJÄRDEN


JR Konstruktion
Brog. 15
945 31 NORRFJÄRDEN


Ibik AB
070 - 539 21 02La Lindgren Fastigheter AB
Porsnäsv. 56
945 31 NORRFJÄRDEN


Oliner System Nord AB
Porsnästorget 1
945 31 NORRFJÄRDEN


Fakta om Norrfjärden

Norrfjärden är en tätort i Piteå kommun. Byn är kyrkbyn i Norrfjärdens socken och ligger 15 kilometer norr om Piteå längs E4:an, på norra sidan om Alterälven. Öster om Norrfjärden ligger området Lassbacken och Harrbäcken. Här ligger även Norrfjärdens kyrka.

Yta: 189,24 hektar
Invånarantal: 1362, år 2010

Här hittar du mer information om staden Norrfjärden.

Rekommenderade byggfirmor i Norrfjärden

Att hitta en byggfirma i Norrfjärden som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Norrfjärden som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Norrfjärden som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Norrbotten som du kan kontakta.