Byggfirmor i Överkalix - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Överkalix

Annons:
I staden Överkalix finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 13 olika byggfirmor i Överkalix. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Överkalix att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Norrbotten som ligger i närheten av Överkalix.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Överkalix hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Överkalix samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Överkalix kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Överkalix

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Överkalix. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Larssons Byggservice
Björkholmen 19
956 92 överkalix


Nybergs Byggservice AB, Allan
Grelsbyv. 55
956 31 ÖVERKALIX


T.Is Trä & Bygg AB
Industriv. 8
956 32 överkalix


Luleå Väg & Mark Invest, AB
V. Lomträsk 39
956 92 överkalix


Luleå Betonghål AB
Hedv. 10
956 32 överkalix


Henrikssons Byggnads AB, Börje
Svartbyv. 198
956 93 ÖVERKALIX


T.Is Trä o Bygg
Vännäsv. 78
956 92 överkalix


Nilsson Bygg KB, Rune
Röduppsholmen 24
956 92 överkalix


Labab, Larssons Allbygg I Överkalix AB
Hällan 13
956 91 ÖVERKALIX


Karbyallt AB
V. Nybyv. 59
956 92 överkalix


Sebut AB
Bulandsg. 4
956 31 ÖVERKALIX


Larssons Slöjd och Byggservice
Björkholmen 19
956 92 överkalix


Nygran
Storg. 45
956 31 ÖVERKALIX


Fakta om Överkalix

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Här hittar du mer information om staden Överkalix.

Rekommenderade byggfirmor i Överkalix

Att hitta en byggfirma i Överkalix som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Överkalix som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Överkalix som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Norrbotten som du kan kontakta.