Byggfirmor i Rosvik - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Rosvik

Annons:
I staden Rosvik finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 6 olika byggfirmor i Rosvik. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Rosvik att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Norrbotten som ligger i närheten av Rosvik.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Rosvik hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Rosvik samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Rosvik kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Rosvik

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Rosvik. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Nording, Benny Gunnar Sulo
S. Långviksv. 20
945 34 ROSVIK


Jeab Construction & Consulting, AB
Flintav. 7
945 34 ROSVIK


Thomas Bygg & Plåt AB
Formv. 2
945 33 Rosvik


Lundqvist Murning & Kakel
Rosåv. 63
945 34 ROSVIK


J. Svensson Service I Norr, AB
Skaraborgsv. 55
945 33 Rosvik


Byggkonsult I Norr AB
Pultviksv. 385
945 34 ROSVIK


Fakta om Rosvik

Rosvik är en tätort i Piteå kommun i Norrbottens län. Rosvik ligger där Rosån mynnar ut i Bottenviken mellan Luleå och Piteå. Här finns Rosviks Kyrka, OKQ8 bensinmack, Konsum livsmedelsbutik, Bibliotek, Ishall, Café och Restaurang. Det finns ca 60 verksamma företag i Rosvik.

Yta: 192,84 hektar
Invånarantal: 1735, år 2010

Här hittar du mer information om staden Rosvik.

Rekommenderade byggfirmor i Rosvik

Att hitta en byggfirma i Rosvik som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Rosvik som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Rosvik som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Norrbotten som du kan kontakta.