Byggfirmor i Sangis - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Sangis

Annons:
I staden Sangis finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 2 olika byggfirmor i Sangis. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Sangis att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Norrbotten som ligger i närheten av Sangis.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Sangis hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Sangis samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Sangis kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Sangis

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Sangis. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Spegel, Hans Anders
Nystadsv. 18
952 72 Sangis


Grynnan IndustriService & Transport
Grynnv. 47
952 72 Sangis


Fakta om Sangis

Sangis är en tätort i Kalix kommun. Byn är belägen mellan Kalix och Haparanda och är en gammal jordbruksby. Europaväg 4 genomkorsar här. Några kilometer väster om byn, vid Sangis Kvarn finns Sangishögen. Det är en gammal gravhög från tidig vikingatid. I Sangis finns en Konsum-butik, Sibylla, en F-6 skola och Sangis kyrka.

Yta: 247,86 hektar
Invånarantal: 572, år 2010

Här hittar du mer information om staden Sangis.

Rekommenderade byggfirmor i Sangis

Att hitta en byggfirma i Sangis som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Sangis som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Sangis som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Norrbotten som du kan kontakta.