Byggfirmor i Tärendö - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Tärendö

Annons:
I staden Tärendö finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 3 olika byggfirmor i Tärendö. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Tärendö att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Norrbotten som ligger i närheten av Tärendö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Tärendö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Tärendö samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Tärendö kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Tärendö

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Tärendö. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Tärendö Byggservice AB
Talinen 62
980 61 TÄRENDÖ


Tärendö Byggservice AB
Talinen 62
980 61 TÄRENDÖ


Tärendö Byggservice
Talinenv. 62
980 61 TÄRENDÖ


Fakta om Tärendö

Tärendö är en småort och kyrkort i Tärendö socken i Pajala kommun. Den hade 208 invånare vid folkräkningen år 2000, men har sedan dess sjunkit under gränsen för tätort. Tärendöälven, som avleder vatten från Torne älv, rinner ut i Kalixälven vid Tärendö. I Tärendö finns även ett sågverk, Krekula & Lauri Såg AB.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 156, år 2010

Här hittar du mer information om staden Tärendö.

Rekommenderade byggfirmor i Tärendö

Att hitta en byggfirma i Tärendö som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Tärendö som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Tärendö som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Norrbotten som du kan kontakta.