Byggfirmor i Vidsel - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Vidsel

Annons:
I staden Vidsel finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 1 olika byggfirmor i Vidsel. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Vidsel att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Norrbotten som ligger i närheten av Vidsel.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Vidsel hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Vidsel samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Vidsel kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Vidsel

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Vidsel. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Krokowski Renovering och Städ HB
Tallv. 16
942 95 Vidsel


Fakta om Vidsel

Vidsel är den efter Älvsbyn största tätorten i Älvsbyns kommun och ligger vid Piteälven, omkring 35 kilometer nordväst om Älvsbyn. Vidsel kallas Robotbyn på grund av närheten till Robotförsöksplats Norrland, och också den robot som pryder torget och är skänkt av Saab AB.

Yta: 74,16 hektar
Invånarantal: 533, år 2010

Här hittar du mer information om staden Vidsel.

Rekommenderade byggfirmor i Vidsel

Att hitta en byggfirma i Vidsel som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Vidsel som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Vidsel som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Norrbotten som du kan kontakta.