Byggfirmor i Vistträsk - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Vistträsk

Annons:
I staden Vistträsk finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 4 olika byggfirmor i Vistträsk. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Vistträsk att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Norrbotten som ligger i närheten av Vistträsk.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Vistträsk hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Vistträsk samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Vistträsk kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Vistträsk

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Vistträsk. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Br Nilsson Bygg & Montering
Köpmang. 22
942 91 Vistträsk


L. Berggrens Bygg
Muskus 25
942 91 Vistträsk


Per Vikbergs Frakt AB
Vistträsk By 1
942 91 Vistträsk


E&M entreprenad & försäljning AB
S. Vistträsk 24
942 91 Vistträsk


Fakta om Vistträsk

Vistträsk är en tätort i Älvsbyns kommun. Byn ligger vid riksväg 94 ca 18 km väster om Älvsbyn Orten är belägen 17 km väster om Älvsbyn och 18 km söder om Vidsel vid sjön Södra Vistträsket och utmed riksväg 94. I Vistträsk finns en lanthandel för de viktigaste behoven, det finns även fin sjö att bada och fiska i.

Yta: 42,62 hektar
Invånarantal: 248, år 2010

Här hittar du mer information om staden Vistträsk.

Rekommenderade byggfirmor i Vistträsk

Att hitta en byggfirma i Vistträsk som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Vistträsk som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Vistträsk som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Norrbotten som du kan kontakta.