Byggfirmor i Fellingsbro - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Fellingsbro

Annons:
I staden Fellingsbro finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 10 olika byggfirmor i Fellingsbro. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Fellingsbro att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Örebro som ligger i närheten av Fellingsbro.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Fellingsbro hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Fellingsbro samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Fellingsbro kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Fellingsbro

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Fellingsbro. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Lundgrens Bygg & Entreprenad
Finnåker Römossen 866
732 73 FELLINGSBRO


P-Term Invest KB
Hagalundsv. 14
732 71 FELLINGSBRO


EMBEMA Modins Byggmontage AB
Bäck Skogshyddan 224
732 73 FELLINGSBRO


EMBEMA Modins Byggmontage AB
Skogshyddan 224
732 73 FELLINGSBRO


Nya Skoogs Byggnads AB
Bergsv. 51
732 71 FELLINGSBRO


Johannesberg Produktion AB
Vässlingby
732 72 Fellingsbro


Bäck 222 AB
Bäck 107
732 73 FELLINGSBRO


Ludwig Entreprenad & Reparationer AB
Lund 105
732 73 FELLINGSBRO


Mativa Byggnads AB
Strömsv. 26
732 71 FELLINGSBRO


Torvesta Bygg
N. Torvesta 133
732 72 Fellingsbro


Fakta om Fellingsbro

Fellingsbro är en tätort i Lindesbergs kommun. Fellingsbro består av en liten kärna av bebyggelse med huvudsakligen villaområden runt järnvägen, i övrigt finns mest åkermark. E Ett par kilometer norr om samhället ligger Fellingsbro kyrka.

Yta: 230,48 hektar
Invånarantal: 1384, år 2010

Här hittar du mer information om staden Fellingsbro.

Rekommenderade byggfirmor i Fellingsbro

Att hitta en byggfirma i Fellingsbro som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Fellingsbro som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Fellingsbro som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Örebro som du kan kontakta.