Byggfirmor i Finnerödja - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Finnerödja

Annons:
I staden Finnerödja finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 6 olika byggfirmor i Finnerödja. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Finnerödja att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Örebro som ligger i närheten av Finnerödja.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Finnerödja hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Finnerödja samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Finnerödja kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Finnerödja

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Finnerödja. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Mickes Bygg I Finnerödja AB
Backerud
695 93 Finnerödja


Ånas Bygg, Svets O Montage
Nyborg 13
695 93 Finnerödja


Mickes Bygg i Finneröjda AB
Backerud 5
695 93 Finnerödja


AB Thomas Backnert
Hantverksg. 3
695 50 FINNERÖDJA


Stenefjords Skog & Gräv AB
Anderstorpsv. 3
695 94 FINNERÖDJA


Rosengrens Inredningsmontage AB
Skogelund
695 94 FINNERÖDJA


Fakta om Finnerödja

Finnerödja är en tätort i Laxå kommun i Örebro län och kyrkby i Finnerödja socken i Västergötland. Orten ligger i Tiveden vid Västra stambanan och E20, i Västergötland. Finnerödja var tidigare känd för sina jordgubbsodlingar, vilka var omfattande mellan 1940-talet och början av 1980-talet.

Yta: 101,33 hektar
Invånarantal: 604, år 2010

Här hittar du mer information om staden Finnerödja.

Rekommenderade byggfirmor i Finnerödja

Att hitta en byggfirma i Finnerödja som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Finnerödja som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Finnerödja som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Örebro som du kan kontakta.