Byggfirmor i Glanshammar - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Glanshammar

Annons:
I staden Glanshammar finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 8 olika byggfirmor i Glanshammar. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Glanshammar att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Örebro som ligger i närheten av Glanshammar.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Glanshammar hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Glanshammar samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Glanshammar kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Glanshammar

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Glanshammar. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Blombergs Byggmaskiner I Örebro AB
Nedergårda 326
705 97 GLANSHAMMAR


Andersson & Löfqvist Bygg AB
Nasta 615
705 96 Glanshammar


Storsnickarn AB
Ringv. 5
703 85 Glanshammar


Swewib AB
Rinkaby-solberga 615
705 96 Glanshammar


J W Bygg
Eldvalla 732
705 97 GLANSHAMMAR


Slawomir Szlapa
Sjågesta 513
705 96 Glanshammar


Joel Nilsson Snickare AB
Ödebyv. 22
705 97 GLANSHAMMAR


Mäjsta Bygg AB
Mäjsta 208
705 96 Glanshammar


Fakta om Glanshammar

Glanshammar är en tätort i Örebro kommun och kyrkbyn i Glanshammars socken. Från Glanshammar kommer den kända Ekebergsmarmorn, Närkes landskapssten. I trakten öster om kyrkan bryts urbergskalksten av företaget Björka mineral.

Yta: 92,95 hektar
Invånarantal: 727, år 2010

Här hittar du mer information om staden Glanshammar.

Rekommenderade byggfirmor i Glanshammar

Att hitta en byggfirma i Glanshammar som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Glanshammar som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Glanshammar som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Örebro som du kan kontakta.