Byggfirmor i Hällefors - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Hällefors

Annons:
I staden Hällefors finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 9 olika byggfirmor i Hällefors. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Hällefors att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Örebro som ligger i närheten av Hällefors.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Hällefors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Hällefors samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Hällefors kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Hällefors

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Hällefors. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

NCC Construction
Hantverksv. 9
712 34 HÄLLEFORS


N Hööks Byggserv. I Hällefors AB
Bergmästarv. 67
712 30 HÄLLEFORS


Johansson, Lars Gunnar
Björksjön 28
712 91 Hällefors


Ugnsservice Hällefors AB
Mossv. 2
712 31 Hällefors


Nordisk Industrimurning AB
Kronhagsv. 11
712 33 Hällefors


Kronhagens Bygg
Lekbergsv. 24 B
712 33 Hällefors


DTL Bygg & Montage
Björnv. 52
712 33 Hällefors


Jordagubben
Sikfors 23
712 93 Hällefors


Tage Johanssons Byggfirma
Björksjön 40
712 91 Hällefors


Fakta om Hällefors

Hällefors är en tätort och centralort i Hällefors kommun i Örebro län. Hellefors Bryggeri, numera (sedan april 2008) ägt av Spendrups bryggeri, är beläget mellan Hällefors och Grythyttan. Stålkoncernen Ovako har anläggningar i Hällefors liksom Stora Enso.

Yta: 633,07 hektar
Invånarantal: 4530, år 2010

Här hittar du mer information om staden Hällefors.

Rekommenderade byggfirmor i Hällefors

Att hitta en byggfirma i Hällefors som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Hällefors som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Hällefors som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Örebro som du kan kontakta.