Byggfirmor i Hallsberg - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Hallsberg

Annons:
I staden Hallsberg finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 8 olika byggfirmor i Hallsberg. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Hallsberg att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Örebro som ligger i närheten av Hallsberg.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Hallsberg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Hallsberg samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Hallsberg kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Hallsberg

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Hallsberg. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

NA Bygg
Kajsabacksv. 7
694 34 Hallsberg


Kumla Betonggolv AB
Byrsta 153
694 91 HALLSBERG


Bygg-Ingvar i Hallsberg AB
Falla Gård
Hallsberg


Byggfirma Lennart Eriksson
Ö. Storg. 18
694 31 HALLSBERG


Hus & Trädgård I Nerike AB
V. Tvärg. 3
694 30 Hallsberg


Plåt & Smidesverkstan I Hallsberg AB
Tegelg. 3
694 32 Hallsberg


Arvis Arajs
Gränsg. 6
694 32 Hallsberg


Murarn I Pålsboda AB
Allég. 10
694 31 HALLSBERG


Fakta om Hallsberg

Hallsberg är en tätort i Närke i Hallsbergs kommun, med en mindre del i Kumla kommun. Hallsberg är centralort i Hallsbergs kommun och är främst känt som en järnvägsknut. I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum och Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar.

Yta: 819 hektar
Invånarantal: 7122, år 2010

Här hittar du mer information om staden Hallsberg.

Rekommenderade byggfirmor i Hallsberg

Att hitta en byggfirma i Hallsberg som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Hallsberg som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Hallsberg som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Örebro som du kan kontakta.