Byggfirmor i Laxå - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Laxå

Annons:
I staden Laxå finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 8 olika byggfirmor i Laxå. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Laxå att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Örebro som ligger i närheten av Laxå.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Laxå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Laxå samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Laxå kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Laxå

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Laxå. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Berlins Bygg AB
Industriv. 7
695 30 Laxå


AB Karl Hedin Bygghandel
Revirvägen
695 30 Laxå


Winds Individual Solutions AB
Smedjeg. 11
695 32 Laxå


Laxå Byggtjänst Daniel Persson AB
Vattug. 5
695 30 Laxå


G L Byggmontage i Örebro AB
Hovertorp Strand 1
695 92 Laxå


Johansson Bygg AB, K-G
Bergshult 450
695 92 Laxå


Bontab AB
Kolarstigen 4
695 32 Laxå


Dick Berlins Bygg AB
Industriv. 7
695 30 Laxå


Fakta om Laxå

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånarantal: 3064, år 2010

Här hittar du mer information om staden Laxå.

Rekommenderade byggfirmor i Laxå

Att hitta en byggfirma i Laxå som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Laxå som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Laxå som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Örebro som du kan kontakta.