Byggfirmor i Lindesberg - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Lindesberg

Annons:
I staden Lindesberg finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 10 olika byggfirmor i Lindesberg. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Lindesberg att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Örebro som ligger i närheten av Lindesberg.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Lindesberg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Lindesberg samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Lindesberg kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Lindesberg

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Lindesberg. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

MA Byggnads AB
Kungsg. 11
711 30 LINDESBERG


Dl Bygg och Montage, AB
Kungsg. 27 A
711 30 LINDESBERG


Tommy Allström Byggproduktion AB
Stafettgatan 31
711 34 LINDESBERG


Magnusson & Pettersson Brunnsborrningsfirma AB
Stadsskogsv. 3
711 34 LINDESBERG


Bergslagens Energi & Kamin AB
Järnvägsg. 7
711 30 LINDESBERG


Linde Byggnadsplåt AB
Bronäsv. 2
711 34 LINDESBERG


NCC Construction
Tennisg. 2
711 34 LINDESBERG


Pj Erikssons Fastigheter AB
Klockareg. 8
711 31 Lindesberg


Gustavsson & Erikssons Byggnads AB
Stadsskogsv. 5
711 34 LINDESBERG


Vidfelt, Per Håkan
Prästtorpsv. 2
711 91 Lindesberg


Fakta om Lindesberg

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Här hittar du mer information om staden Lindesberg.

Rekommenderade byggfirmor i Lindesberg

Att hitta en byggfirma i Lindesberg som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Lindesberg som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Lindesberg som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Örebro som du kan kontakta.