Byggfirmor i Nora - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Nora

Annons:
I staden Nora finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 11 olika byggfirmor i Nora. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Nora att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Örebro som ligger i närheten av Nora.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Nora hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Nora samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Nora kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Nora

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Nora. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Bygg Firma Bertil Lönnström
Källbrov. 6
713 94 Nora


Mats & Thomas Bygg AB
Skyttev. 11
713 93 NORA


R.A Bygg, Roland Axelsson AB
Skarpskyttev. 3
713 32 Nora


Drillcon
Industriv. 2
713 30 Nora


Hansson Fasadputs AB, H
Mårdshyttan 304
713 94 Nora


Hermanssons Plåtslageri & Bygg i Nora AB
Industriv. 5
713 30 Nora


Villa Lyckebo I Nora AB
Hagbyv. 26
713 30 Nora


Tomas Persson Golv & Fastighetsservice i Nora
Pershyttan 135
713 91 NORA


L.H. Byggservice
Kungsg. 30
713 31 NORA


Gårdeman Bygg O Tät
Prästg. 21
713 31 NORA


Sanora Rostfria AB
0587 - 31 14 33Fakta om Nora

Nora är en tätort och centralort i Nora kommun. Nora är en av Sveriges bäst bevarade trästäder, med byggnader huvudsakligen från 1700- och 1800-talen. Husen används fortfarande för butiker, hantverk och bostäder.

Yta: 645,07 hektar
Invånarantal: 6526, år 2010

Här hittar du mer information om staden Nora.

Rekommenderade byggfirmor i Nora

Att hitta en byggfirma i Nora som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Nora som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Nora som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Örebro som du kan kontakta.