Byggfirmor i Östansjö - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Östansjö

Annons:
I staden Östansjö finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 5 olika byggfirmor i Östansjö. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Östansjö att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Örebro som ligger i närheten av Östansjö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Östansjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Östansjö samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Östansjö kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Östansjö

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Östansjö. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Henriksson Wiliam
Lybby Norrgården 520
694 93 östansjö


Hamaux, AB
GULLBERGA 222 222
694 93 östansjö


Sa Timmertorp
Granhöjdsg. 18
694 72 ÖSTANSJÖ


Cb Inredningsbetong
Berga Granhult 322
694 93 östansjö


Jureks Bygg AB
Breslättsg. 12
694 72 ÖSTANSJÖ


Fakta om Östansjö

Östansjö är en tätort i Hallsbergs kommun. Östansjö är ett villasamhälle med ett fåtal små arbetsplatser. Ett stort antal föreningar finns i Östansjö, bland annat en frikyrkoförsamling, föräldraförening och idrottsförening.

Yta: 139,35 hektar
Invånarantal: 868, år 2010

Här hittar du mer information om staden Östansjö.

Rekommenderade byggfirmor i Östansjö

Att hitta en byggfirma i Östansjö som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Östansjö som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Östansjö som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Örebro som du kan kontakta.