Byggfirmor i Pålsboda - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Pålsboda

Annons:
I staden Pålsboda finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 10 olika byggfirmor i Pålsboda. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Pålsboda att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Örebro som ligger i närheten av Pålsboda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Pålsboda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Pålsboda samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Pålsboda kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Pålsboda

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Pålsboda. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Svensk Offertservice KB
Skogaholmsv. 50
697 92 Pålsboda


Örnéus Bygg o. Konsult
Åkerby Högsäter 191
697 91 PÅLSBODA


Örne-Hus AB
Åkerby Högsäter 191
697 91 PÅLSBODA


Börje Molins Byggnadsfirma
Björkv. 29
697 30 Pålsboda


Lindströms Byggservice
Högalidsg. 7
697 32 Pålsboda


Alvdapa AB
S. Promenaden 34
697 32 Pålsboda


Andersson, Melker Emanuel
Åkerby Perstorp 314
697 91 PÅLSBODA


Pålsboda Byggmontage AB
Ilvanbo
697 91 PÅLSBODA


Närkes Gräv O Markarbeten
S. Promenaden 30
697 32 Pålsboda


Servallt AB
S. Promenaden 57
697 32 Pålsboda


Fakta om Pålsboda

Pålsboda är en tätort i Hallsbergs kommun som ligger utmed Västra stambanan mellan Hallsberg och Katrineholm samt vid riksväg 51 mellan Örebro och Norrköping. Bland annat återfinns norra Europas största häftstiftsfabrik i Pålsboda, Svenska häftstiftsfabriken vilken numer har flyttat sin verksamhet, samt en mekanisk verkstad.

Yta: 146,43 hektar
Invånarantal: 1552, år 2010

Här hittar du mer information om staden Pålsboda.

Rekommenderade byggfirmor i Pålsboda

Att hitta en byggfirma i Pålsboda som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Pålsboda som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Pålsboda som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Örebro som du kan kontakta.