Byggfirmor i Sköllersta - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Sköllersta

Annons:
I staden Sköllersta finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 6 olika byggfirmor i Sköllersta. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Sköllersta att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Örebro som ligger i närheten av Sköllersta.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Sköllersta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Sköllersta samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Sköllersta kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Sköllersta

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Sköllersta. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

George Stenqvist AB
Ekv. 6
697 74 SKÖLLERSTA


Skrukelund Konsult AB
Skruke Skrukelund 193
697 94 SKÖLLERSTA


58 Grader North Restoration och Bygg AB
Sörby 802
697 94 SKÖLLERSTA


M. Gillbergs Bygghantverk
Torsta Skogaholm 904
697 94 SKÖLLERSTA


Firma Tobias Modig
Sörby 927
697 94 SKÖLLERSTA


Jansson Bert Roland
Åby Lugnet 419
697 94 SKÖLLERSTA


Fakta om Sköllersta

Sköllersta är en tätort i östra delen av Hallsbergs kommun, Örebro län och kyrkbyn i Sköllersta socken. Sköllersta ligger cirka 22 km söder om Örebro. I Sköllersta finns Sköllersta kyrka, Kävesta folkhögskolaoch en låg- och mellanstadieskola - Sköllersta skola.

Yta: 164,18 hektar
Invånarantal: 1131, år 2010

Här hittar du mer information om staden Sköllersta.

Rekommenderade byggfirmor i Sköllersta

Att hitta en byggfirma i Sköllersta som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Sköllersta som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Sköllersta som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Örebro som du kan kontakta.