Byggfirmor i Storå - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Storå

Annons:
I staden Storå finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 5 olika byggfirmor i Storå. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Storå att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Örebro som ligger i närheten av Storå.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Storå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Storå samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Storå kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Storå

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Storå. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Ola Boströms Brunnsborrning och VVS AB
Industriv. 10
711 76 Storå


Svensnäs Bygg
Svensnäs 136
711 96 Storå


LO-Montering i Storå AB
Åvägen 15
711 76 Storå


Gfab Fastighetsförvaltning AB
Timotejv. 7
711 76 Storå


Karlberg, Karl Magnus
Bärnstensv. 8
711 76 Storå


Fakta om Storå

Storå är en tätort i den norra delen av Lindesbergs kommun, belägen vid Råsvalens norra strand och omfattande Guldsmedshyttan som länge var ortens postadress. Genom orten rinner Storån och Länsväg 871 går genom hela orten, ända upp till Ramsberg där vägen delas.

Yta: 612,81 hektar
Invånarantal: 1933, år 2010

Här hittar du mer information om staden Storå.

Rekommenderade byggfirmor i Storå

Att hitta en byggfirma i Storå som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Storå som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Storå som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Örebro som du kan kontakta.