Byggfirmor i Kisa - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Kisa

Annons:
I staden Kisa finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 12 olika byggfirmor i Kisa. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Kisa att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Östergötland som ligger i närheten av Kisa.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Kisa hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Kisa samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Kisa kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Kisa

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Kisa. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Jarledal & Svensson Byggnads AB
Kalmarv. 1
590 38 KISA


Molls Byggservice
Enebyg. 45
590 38 KISA


Jens-Åke Bygg AB
Trädgårdslundsv. 6
590 38 KISA


Axfors Bygg, AB
Marcus Larssons v. 18
590 38 KISA


Byggnadsfirma Reinhold Bruzell
Kulla Solglimt
590 39 Kisa


Berentsen Bygg AB
V. Eneby Cedersberg
590 39 Kisa


T Vidbäcks Entreprenad AB
Valling. 12
590 37 Kisa


Sjösala I Kisa AB
Storg. 57 B
590 36 KISA


Abha AB
Ulrikag. 25
590 36 KISA


Miljö-, Bygg- och Räddningsnämnd
St. Torget 5
590 37 Kisa


Everts Bygg & Allservice KB
Marcus Larssons v. 20
590 38 KISA


Svensson, Kjell
Millingetorp Hasselbacken
590 39 Kisa


Fakta om Kisa

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Här hittar du mer information om staden Kisa.

Rekommenderade byggfirmor i Kisa

Att hitta en byggfirma i Kisa som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Kisa som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Kisa som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Östergötland som du kan kontakta.