Byggfirmor i Båstad - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Båstad

Annons:
I staden Båstad finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 9 olika byggfirmor i Båstad. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Båstad att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Skåne som ligger i närheten av Båstad.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Båstad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Båstad samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Båstad kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Båstad

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Båstad. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Hjalmarssons Bygg AB, Berndt
Hallandsv. 19
269 36 Båstad


Fastbygg
Hallandsv. 38
269 36 Båstad


Anders Hjelm Byggservice AB
Yderhultsv. 12
269 42 BÅSTAD


Larsson Göran Byggnadsfirma
Hemmeslövsv. 55
269 96 Båstad


Henrik Jensen Bygg & Montage
Vångav. 30
269 37 BÅSTAD


Kenneths Bygg I Båstad, AB
Ekorrv. 51
269 39 BÅSTAD


L H B Service AB
Förbindelsev. 27
269 40 BÅSTAD


Eddie Bengtsson Bygg AB
Hallandsv. 21
269 36 Båstad


Kenneths Bygg
Ekorrv. 51
269 39 BÅSTAD


Fakta om Båstad

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Här hittar du mer information om staden Båstad.

Rekommenderade byggfirmor i Båstad

Att hitta en byggfirma i Båstad som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Båstad som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Båstad som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Skåne som du kan kontakta.