Byggfirmor i Eket - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Eket

Annons:
I staden Eket finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 3 olika byggfirmor i Eket. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Eket att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Skåne som ligger i närheten av Eket.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Eket hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Eket samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Eket kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Eket

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Eket. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Byggnads AB Gösta Bengtsson
Fabriksv. 2
286 95 EKET


Städs Draken
Vångav. 14
286 95 EKET


Entreprenörfirma Leif Nilsson
Kungsleden 93
286 95 EKET


Fakta om Eket

Eket är en tätort i Örkelljunga kommun och kyrkby i Rya socken i Skåne, belägen längs E4 cirka sex kilometer söder om centralorten Örkelljunga. Rya kyrka ligger i Eket. Många i Eket jobbar på Ekets Mekaniska, som är en stor fabrik där.

Yta: 74,52 hektar
Invånarantal: 409, år 2010

Här hittar du mer information om staden Eket.

Rekommenderade byggfirmor i Eket

Att hitta en byggfirma i Eket som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Eket som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Eket som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Skåne som du kan kontakta.