Byggfirmor i Fleninge - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Fleninge

Annons:
I staden Fleninge finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 3 olika byggfirmor i Fleninge. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Fleninge att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Skåne som ligger i närheten av Fleninge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Fleninge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Fleninge samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Fleninge kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Fleninge

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Fleninge. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Vikens Bad och Bygg AB
Djurhagshusvägen 325
254 77 FLENINGE


Hapass Passivhus AB
Västkustvägen 387
254 77 FLENINGE


Fleninge Centrum För Byggnadsvård AB
Fleningevägen 223
254 77 FLENINGE


Fakta om Fleninge

Fleninge är en småort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Fleninge socken i Skåne. Sveriges äldsta motell, från 1954 och ritat av arkitekten Gustaf Birch-Lindgren, är beläget här. Fleninge är beläget cirka 6 kilometer nordost om Helsingborg och några kilometer öster om Ödåkra. Orten omges helt av en svagt böljande fullåkersbygd.

Yta: 33 hektar
Invånarantal: 192, år 2010

Här hittar du mer information om staden Fleninge.

Rekommenderade byggfirmor i Fleninge

Att hitta en byggfirma i Fleninge som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Fleninge som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Fleninge som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Skåne som du kan kontakta.