Byggfirmor i Glimåkra - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Glimåkra

Annons:
I staden Glimåkra finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 4 olika byggfirmor i Glimåkra. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Glimåkra att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Skåne som ligger i närheten av Glimåkra.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Glimåkra hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Glimåkra samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Glimåkra kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Glimåkra

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Glimåkra. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Oscar Brandting Bygg AB
Kilinge 2035 A
280 64 GLIMÅKRA


Ödmo Murtjänst
Östaröd 3035
280 64 GLIMÅKRA


Göinge Vattenteknik Gamlarp AB
Boaltsv. 14 A
280 64 GLIMÅKRA


Kilinge Bygg, AB
Kilinge 2035 B
280 64 GLIMÅKRA


Fakta om Glimåkra

Glimåkra är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Glimåkra var och är kyrkbyn i Glimåkra socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Glimåkra landskommun. Orten blev stationssamhälle vid Kristianstad-Immelns järnväg (KIJ), vilken 1886 förlängdes till Glimåkra.

Yta: 185,68 hektar
Invånarantal: 1386, år 2010

Här hittar du mer information om staden Glimåkra.

Rekommenderade byggfirmor i Glimåkra

Att hitta en byggfirma i Glimåkra som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Glimåkra som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Glimåkra som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Skåne som du kan kontakta.