Byggfirmor i Höganäs - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Höganäs

Annons:
I staden Höganäs finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 6 olika byggfirmor i Höganäs. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Höganäs att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Skåne som ligger i närheten av Höganäs.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Höganäs hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Höganäs samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Höganäs kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Höganäs

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Höganäs. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Klätterservice AB
Sporthallsv. 2 B
263 34 HÖGANÄS


Byggnadsfirma Christoffer Klang AB
Pålstorpsv. 4
263 51 Höganäs


Dan Olsson Bygg o Inredning AB
Fredsg. 7
263 38 HÖGANÄS


Byggnads AB Knut Rosenkvist
Norreg. 2
263 39 Höganäs


Olssons Byggnads AB, Allan
Smältareg. 5
263 39 Höganäs


M P Bygg AB
Strömbergsg. 7
263 57 Höganäs


Fakta om Höganäs

Höganäs är en tätort och centralort i Höganäs kommun i Skåne län. Ursprungligen är Höganäs ett fiskeläge kring vilket en gruvindustri utvecklades för brytning av kol och leror för tillverkning av eldfast keramik (Höganäskrus).

Yta: 884,62 hektar
Invånarantal: 14107, år 2010

Här hittar du mer information om staden Höganäs.

Rekommenderade byggfirmor i Höganäs

Att hitta en byggfirma i Höganäs som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Höganäs som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Höganäs som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Skåne som du kan kontakta.