Byggfirmor i Hörby - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Hörby

Annons:
I staden Hörby finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 3 olika byggfirmor i Hörby. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Hörby att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Skåne som ligger i närheten av Hörby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Hörby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Hörby samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Hörby kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Hörby

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Hörby. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Sundsholms Bygg
Bang. 6
242 31 Hörby


Bengts Byggtjänst, HB
Västerstad 786
242 97 Hörby


Byggnadsfirman Ohlsson & Söner AB
Parkg. 40
242 35 Hörby


Fakta om Hörby

Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Yta: 422,70 hektar
Invånarantal: 7085, år 2010

Här hittar du mer information om staden Hörby.

Rekommenderade byggfirmor i Hörby

Att hitta en byggfirma i Hörby som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Hörby som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Hörby som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Skåne som du kan kontakta.