Byggfirmor i Kågeröd - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Kågeröd

Annons:
I staden Kågeröd finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 11 olika byggfirmor i Kågeröd. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Kågeröd att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Skåne som ligger i närheten av Kågeröd.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Kågeröd hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Kågeröd samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Kågeröd kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Kågeröd

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Kågeröd. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Bröderna Lindgrens Mark & Bygg AB
Industrig. 12
268 77 Kågeröd


Skåneblästring AB
Fjärshusg. 28
268 77 Kågeröd


Thunegårds Bygg
Knutstorp 1135
268 76 KÅGERÖD


No Bi HB
Allarpsvägen 1445
260 23 KÅGERÖD


Husgruppen I Skåne AB
Hovv. 1
268 76 KÅGERÖD


Ekeshus Bygg
Hägnaden 1145
268 76 KÅGERÖD


Mickes Byggtjänst
Bålby 1965
268 76 KÅGERÖD


Söderåsens Mur & Kakel AB
Industrig. 7
268 77 Kågeröd


Nilsson & Sjögren Byggnadsaktiebolag
Industrig. 7
268 77 Kågeröd


Monica Svensson Entreprenad AB
Lärkg. 27
268 77 Kågeröd


Byggtjänst Söderåsen AB
Bålby 1965
268 76 KÅGERÖD


Fakta om Kågeröd

Kågeröd är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Kågeröds socken i Skåne. Kågeröd ligger cirka 10 km norr om Svalöv vid Söderåsens sydsluttning. Cirka 4 km öster om tätorten ligger Knutstorp, slottet där astronomen Tycho Brahe föddes. Mellan slottet och tätorten finns motorsportbanan Ring Knutstorp.

Yta: 161,12 hektar
Invånarantal: 1446, år 2010

Här hittar du mer information om staden Kågeröd.

Rekommenderade byggfirmor i Kågeröd

Att hitta en byggfirma i Kågeröd som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Kågeröd som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Kågeröd som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Skåne som du kan kontakta.