Byggfirmor i Killeberg - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Killeberg

Annons:
I staden Killeberg finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 1 olika byggfirmor i Killeberg. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Killeberg att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Skåne som ligger i närheten av Killeberg.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Killeberg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Killeberg samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Killeberg kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Killeberg

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Killeberg. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Vj Services
Gnubbarp 302
280 72 Killeberg


Fakta om Killeberg

Killeberg är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen nära Älmhult på andra sidan gränsen till Småland. Strax utanför Killeberg passerar riksväg 23 mellan Malmö och Växjö. I nutiden finns i Killeberg fortfarande kvar en kombinerad livsmedelsbutik/servering, ett sadelmakeri, en bilverkstad och tre frisersalonger.

Yta: 105,12 hektar
Invånarantal: 585, år 2010

Här hittar du mer information om staden Killeberg.

Rekommenderade byggfirmor i Killeberg

Att hitta en byggfirma i Killeberg som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Killeberg som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Killeberg som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Skåne som du kan kontakta.