Byggfirmor i Klågerup - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Klågerup

Annons:
I staden Klågerup finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 7 olika byggfirmor i Klågerup. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Klågerup att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Skåne som ligger i närheten av Klågerup.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Klågerup hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Klågerup samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Klågerup kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Klågerup

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Klågerup. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Mitor Service & Montage AB
Vismarlövsv. 176
233 76 KLÅGERUP


Sbs Service
Lundav.
233 75 Klågerup


Teknikgården Nyvångstorp AB
Lundav.
233 75 Klågerup


Bege Service AB
N. Sturupsv.
233 76 KLÅGERUP


Benemarks Plattsättning KB
Vinningev. 37
233 75 Klågerup


Murfirman M&T KB
Björkv. 3
233 76 KLÅGERUP


Jörgen Persson Byggentreprenad AB
G. Malmöv. 12
233 76 KLÅGERUP


Fakta om Klågerup

Klågerup är en tätort i Hyby socken norra delen av Svedala kommun i Skåne län. Klågerup ligger vid länsväg 108 mellan Staffanstorp och Svedala. Öster om länsvägen ligger Klågerups slott. Ortens bebyggelse består av villor och radhus. I Klågerup finns livsmedelsbutik, bibliotek, pizzeria, idrottshallar och idrottsplatser samt en kiosk med thaikök.

Yta: 106,93 hektar
Invånarantal: 1904, år 2010

Här hittar du mer information om staden Klågerup.

Rekommenderade byggfirmor i Klågerup

Att hitta en byggfirma i Klågerup som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Klågerup som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Klågerup som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Skåne som du kan kontakta.