Byggfirmor i Lerberget - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Lerberget

Annons:
I staden Lerberget finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 7 olika byggfirmor i Lerberget. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Lerberget att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Skåne som ligger i närheten av Lerberget.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Lerberget hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Lerberget samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Lerberget kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Lerberget

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Lerberget. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Byggpierre I Strandbaden
Plöjargränd 157
263 54 Lerberget


T Prütz Byggnads AB
Tröskv. 35
263 53 LERBERGET


Fransson, Benny Stefan Mikael
Sädesv. 59
263 54 Lerberget


Höganäs Bygg & Fastighetsservice
Sädesv. 81
263 54 Lerberget


Tor Byggnationer AB
Skördev. 85
263 54 Lerberget


Lerbergets Elservice
Segelv. 45
263 52 Lerberget


Borefurs Byggservice
Rättarev. 46
263 53 LERBERGET


Fakta om Lerberget

Lerberget är ett tidigare fiskeläge i Väsby socken och nu ett område i södra delen av tätorten Höganäs i Höganäs kommun med cirka 2 700 invånare. Lerberget är beläget där Öresund möter Kattegatt. Orten var ursprungligen ett fiskeläge och namnet antas komma från en lerkulle nära hamnen.

Yta:
Invånarantal: 2700, år 2010

Här hittar du mer information om staden Lerberget.

Rekommenderade byggfirmor i Lerberget

Att hitta en byggfirma i Lerberget som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Lerberget som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Lerberget som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Skåne som du kan kontakta.