Byggfirmor i Lomma - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Lomma

Annons:
I staden Lomma finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 7 olika byggfirmor i Lomma. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Lomma att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Skåne som ligger i närheten av Lomma.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Lomma hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Lomma samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Lomma kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Lomma

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Lomma. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Edahls Byggentreprenad AB
Storg. 28
234 31 LOMMA


KNB Bygge med kvalité AB
Vinstorpsv. 31
234 37 LOMMA


Stefan Friberg Bygg & Fastighetsservice AB
Karstorpsv. 10
234 32 Lomma


Gunnar Åkessons Bygg AB
Blåbärsg. 1
234 43 Lomma


Håbe Fog AB
Kajg. 22 B
234 39 LOMMA


Garageportcenter Skåne HB
Järng. 29
234 35 LOMMA


Lomma Bygg & Montage AB
Trålgränd 4
23439 Lomma


Fakta om Lomma

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Här hittar du mer information om staden Lomma.

Rekommenderade byggfirmor i Lomma

Att hitta en byggfirma i Lomma som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Lomma som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Lomma som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Skåne som du kan kontakta.