Byggfirmor i Nyhamnsläge - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Nyhamnsläge

Annons:
I staden Nyhamnsläge finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 5 olika byggfirmor i Nyhamnsläge. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Nyhamnsläge att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Skåne som ligger i närheten av Nyhamnsläge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Nyhamnsläge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Nyhamnsläge samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Nyhamnsläge kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Nyhamnsläge

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Nyhamnsläge. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Bygg1 TD
Lyckerisv. 36
263 76 NYHAMNSLÄGE


Byggfirma I Nyhamnsläge AB
Brunnbyv. 232
263 75 Nyhamnsläge


Leifs Hus Service AB
Sandskäddev. 14
263 75 Nyhamnsläge


Eurotec Dental Sweden AB
Spireav. 8
263 75 Nyhamnsläge


Tomas J Entreprenad AB
Lyckerisv. 49 -13
263 76 NYHAMNSLÄGE


Fakta om Nyhamnsläge

Nyhamnsläge ligger vid kusten norr om Höganäs och är numera en del av tätorten Höganäs. Orten består mestadels av villabebyggelse men det finns också några mindre flerfamiljshus i centrum. En mindre småbåtshamn finns i byn och söder om denna finns en lång sandstrand med en väl tilltagen badbrygga.

Yta:
Invånarantal: 1500, år 2010

Här hittar du mer information om staden Nyhamnsläge.

Rekommenderade byggfirmor i Nyhamnsläge

Att hitta en byggfirma i Nyhamnsläge som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Nyhamnsläge som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Nyhamnsläge som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Skåne som du kan kontakta.