Byggfirmor i Ödåkra - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Ödåkra

Annons:
I staden Ödåkra finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 11 olika byggfirmor i Ödåkra. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Ödåkra att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Skåne som ligger i närheten av Ödåkra.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Ödåkra hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Ödåkra samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Ödåkra kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Ödåkra

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Ödåkra. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Nennes Bygg
Eric Stenbergsg. 22
254 74 ÖDÅKRA


B & S Olsson Byggnads AB
Toftag. 5
254 74 ÖDÅKRA


Rds-Bygg
Merkuriusg. 36
254 72 ÖDÅKRA


Stefan Nilssons Byggnadsfirma
Frostg. 76
254 75 ödåkra


Mr Snickeri Service HB
Merkuriusg. 27
254 72 ÖDÅKRA


Sydsverige Bygg & Bad AB
Neptunusgatan 15
254 73 ödåkra


Jkjs Bevattnings Service AB
Regnbågsg. 15
254 75 ödåkra


Olsson B & S Byggnads AB
Toftag. 5
254 74 ÖDÅKRA


Agitronic AB
Plutog. 35
254 73 ödåkra


Vms-Bygg Service
Kometgatan 1
254 73 ödåkra


SydSverige Bygg & Bad
Neptunusgatan 15
254 73 ödåkra


Fakta om Ödåkra

Ödåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Samhället ligger cirka åtta kilometer norr om Helsingborgs centrum, och cirka fem kilometer från Öresund. Omedelbart söder om orten ligger shoppingcentret Väla centrum.

Yta: 304,60 hektar
Invånarantal: 4920, år 2010

Här hittar du mer information om staden Ödåkra.

Rekommenderade byggfirmor i Ödåkra

Att hitta en byggfirma i Ödåkra som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Ödåkra som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Ödåkra som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Skåne som du kan kontakta.