Byggfirmor i Skillinge - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Skillinge

Annons:
I staden Skillinge finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 5 olika byggfirmor i Skillinge. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Skillinge att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Skåne som ligger i närheten av Skillinge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Skillinge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Skillinge samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Skillinge kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Skillinge

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Skillinge. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Byggfirma K. Roos
Branteviksv. 9
276 60 SKILLINGE


Roos, Byggnads AB Konrad
Trossg. 11
276 60 SKILLINGE


AB Konrad Roos
Trossg. 11
276 60 SKILLINGE


Byggnadsfirma Arne Lembke
Kaptensg. 36
276 60 SKILLINGE


VYB AB
Stävg. 14
276 60 SKILLINGE


Fakta om Skillinge

Skillinge är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län, belägen på Österlen. Skillinge har både småbåtshamn och fiskehamn. Skillinge är känt för sitt turistliv under sommaren. I byn finns Skillinge Teater och flera gallerier. Ett känt galleri är Skillinge Mölla som har sina utställningar på påsken.

Yta: 86,72 hektar
Invånarantal: 859, år 2010

Här hittar du mer information om staden Skillinge.

Rekommenderade byggfirmor i Skillinge

Att hitta en byggfirma i Skillinge som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Skillinge som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Skillinge som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Skåne som du kan kontakta.