Byggfirmor i Stehag - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Stehag

Annons:
I staden Stehag finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 6 olika byggfirmor i Stehag. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Stehag att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Skåne som ligger i närheten av Stehag.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Stehag hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Stehag samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Stehag kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Stehag

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Stehag. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Stehags Fastighets AB
Stehagsgården
Stehag


Pool & Vattenteknik i Skåne
Hassle 3508
241 74 Stehag


Byggmästare Börje Ohlsson & Son
Hassle 1825 A
241 74 Stehag


Grävniklas
Våtseröd 410
241 74 Stehag


Nords Bygg & Fastighetsservice
Solhemsv. 18
241 75 STEHAG


Nord, Magnus
Solhemsv. 18
241 75 STEHAG


Fakta om Stehag

Stehag är en tätort i Eslövs kommun, belägen mellan Höör och Eslöv cirka 1 kilometer väster Stehags kyrkby. Pågatågsstationen medför lokala tågförbindelser till bland annat till Lund, Malmö och Kristianstad. I Stehag finns en livsmedelsaffär, två pizzerior, frisersalong, bygghandel, blomsteraffär och en låg- och mellanstadieskola.

Yta: 85,54 hektar
Invånarantal: 1122, år 2010

Här hittar du mer information om staden Stehag.

Rekommenderade byggfirmor i Stehag

Att hitta en byggfirma i Stehag som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Stehag som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Stehag som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Skåne som du kan kontakta.