Byggfirmor i Strövelstorp - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Strövelstorp

Annons:
I staden Strövelstorp finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 5 olika byggfirmor i Strövelstorp. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Strövelstorp att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Skåne som ligger i närheten av Strövelstorp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Strövelstorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Strövelstorp samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Strövelstorp kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Strövelstorp

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Strövelstorp. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Strövels Bygg
Bokv. 4
262 70 Strövelstorp


Sandins Entreprenad AB
Olvonv. 15
262 70 Strövelstorp


Jp-Fog
Diamantv. 17
262 70 Strövelstorp


Audite Partner AB
Diamantv. 7
262 70 Strövelstorp


Park- Trädgård- Stenläggning i Ängelholm AB
Olvonv. 20
262 70 Strövelstorp


Fakta om Strövelstorp

Strövelstorp är en tätort i Ängelholms kommun och kyrkby i Strövelstorps socken i Skåne. Här ligger Strövelstorps kyrka.

Yta: 85,56 hektar
Invånarantal: 1087, år 2010

Här hittar du mer information om staden Strövelstorp.

Rekommenderade byggfirmor i Strövelstorp

Att hitta en byggfirma i Strövelstorp som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Strövelstorp som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Strövelstorp som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Skåne som du kan kontakta.