Byggfirmor i Flen - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Flen

Annons:
I staden Flen finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 8 olika byggfirmor i Flen. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Flen att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Södermanland som ligger i närheten av Flen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Flen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Flen samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Flen kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Flen

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Flen. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

T Fjellbakk Byggnads AB
Åkarv. 11
642 91 FLEN


Peab
Orrög. 15
642 32 Flen


Byggtjänst A.N.
Flensby Forstorp 1
642 93 FLEN


Sörmlands Brunnsborrning AB
Kungsv. 35
642 34 Flen


Tomas Mur & Kakel, AB
Kvarnsjöv. 6
642 91 FLEN


Carlsson Byggare AB
0157 - 125 30Karikoski, Risto Kalevi
Marsv. 10
642 33 FLEN


Lundborgs Entreprenad AB
Katrineholmsv. 4
642 93 FLEN


Fakta om Flen

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Här hittar du mer information om staden Flen.

Rekommenderade byggfirmor i Flen

Att hitta en byggfirma i Flen som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Flen som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Flen som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Södermanland som du kan kontakta.