Byggfirmor i Katrineholm - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Katrineholm

Annons:
I staden Katrineholm finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 12 olika byggfirmor i Katrineholm. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Katrineholm att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Södermanland som ligger i närheten av Katrineholm.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Katrineholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Katrineholm samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Katrineholm kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Katrineholm

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Katrineholm. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Toltorp Bygg AB
Videv. 14
641 49 Katrineholm


Byggpartner i Katrineholm AB
Djulög. 56
641 31 KATRINEHOLM


Peab
Videv. 7
641 49 Katrineholm


Samuelsson Bygg AB
Sörmlandsg. 12
641 36 Katrineholm


Byggcenter Bygg & Service AB
Odlarev. 2
641 39 KATRINEHOLM


Byggbolaget Andersson & Laukkanen HB
Tranv. 13
641 93 KATRINEHOLM


Byggteknik AB
Högmossev. 3
641 39 KATRINEHOLM


Nävertorps Byggservice AB
Backa Hage 4
641 37 KATRINEHOLM


eXtra AllService
Ljungv. 2
641 39 KATRINEHOLM


Sten och Betongteknik i Katrineholm AB
Torsg. 5 B
641 37 KATRINEHOLM


Borrax Betonghåltagning AB
Odlarev. 2
641 39 KATRINEHOLM


SR Betongdesign AB
Mov. 1
641 49 Katrineholm


Fakta om Katrineholm

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här hittar du mer information om staden Katrineholm.

Rekommenderade byggfirmor i Katrineholm

Att hitta en byggfirma i Katrineholm som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Katrineholm som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Katrineholm som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Södermanland som du kan kontakta.