Byggfirmor i Strängnäs - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Strängnäs

Annons:
I staden Strängnäs finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 8 olika byggfirmor i Strängnäs. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Strängnäs att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Södermanland som ligger i närheten av Strängnäs.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Strängnäs hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Strängnäs samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Strängnäs kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Strängnäs

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Strängnäs. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Villa Höjden Bygg AB
Malmby Villa Höjden
645 94 STRÄNGNÄS


Karlsson Bygg I Sörmland AB
Malmby Nygården
645 94 STRÄNGNÄS


Axelsson Ollman Bygg AB
Regementsg. 18
645 33 Strängnäs


Peter Marnell Bygg & Fastighetsservice
Fridhemsg. 19
645 40 Strängnäs


Sicoro Bygg och Projektledning AB
Fredsv. 3
645 33 Strängnäs


3E Bygg AB
Videv. 11
645 33 Strängnäs


Snickaren Patrik Johansson
Ekstigen 4
645 40 Strängnäs


Kilenkrysset AB
Kilenv. 3
645 47 STRÄNGNÄS


Fakta om Strängnäs

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Här hittar du mer information om staden Strängnäs.

Rekommenderade byggfirmor i Strängnäs

Att hitta en byggfirma i Strängnäs som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Strängnäs som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Strängnäs som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Södermanland som du kan kontakta.