Byggfirmor i Valla - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Valla

Annons:
I staden Valla finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 6 olika byggfirmor i Valla. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Valla att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Södermanland som ligger i närheten av Valla.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Valla hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Valla samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Valla kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Valla

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Valla. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Kågebrand Bygg AB
Rådhusg. 20
641 61 Valla


L J Bygg i Valla AB
Kyrkog. 13
641 61 Valla


Sa Gustavssons Rör & El AB
Magasinsg. 14
641 61 Valla


Väla/Fimta Datakommunikation Ekonomisk Förening
Fimta Södergård
641 62 VALLA


Fusale AB
Lerbo Älskebol 2
641 62 VALLA


J.Fyrenius Bygg & Entreprenad AB
Stav Krongården
641 62 VALLA


Fakta om Valla

Valla är den näst största tätorten i Katrineholms kommun och är belägen omkring tio kilometer öster om Katrineholm och sexton km väster om Flen. Genom Valla passerar riksväg 55 / 57 samt Västra stambanan. Valla är idag främst en förort till Katrineholm. Järnvägen delar Valla. Delarna är Valla och Häringe.

Yta: 133,46 hektar
Invånarantal: 1517, år 2010

Här hittar du mer information om staden Valla.

Rekommenderade byggfirmor i Valla

Att hitta en byggfirma i Valla som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Valla som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Valla som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Södermanland som du kan kontakta.