Byggfirmor i Älta - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Älta

Annons:
I staden Älta finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 13 olika byggfirmor i Älta. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Älta att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Stockholm som ligger i närheten av Älta.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Älta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Älta samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Älta kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Älta

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Älta. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Calles Golv & Entreprenad
Lönnv. 3
138 35 älta


Hammersta Fastigheter AB
Örkroken 8
138 40 älta


J H:s Trädgårdsservice AB
Ältav. 107
138 37 älta


Falks Bygg AB
Örkroken 13
138 40 älta


Wasströms Byggservice
Kolarängsv. 14
138 33 älta


Peter Lax Bygg AB
Björnmossv. 6
138 37 älta


Elofsson Wood & Concrete AB
Kolarängsv. 7 B
138 33 älta


Svenska Ugnslackering AB
Storkällans v. 8
138 40 älta


Älta Hantverkstjänst AB
Harstigen 3
138 34 ÄLTA


Jaroslaw Kuchta
Oxelv. 29
138 31 älta


Dörrbolaget I Tyresö AB
Örkroken 8
138 40 älta


Bygg & Miljö Stockholm AB
Örkroken 1
138 40 älta


Kurres Byggnadsfirma
Snöbärsv. 8
138 35 älta


Fakta om Älta

Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Yta: 331,75 hektar
Invånarantal: 9989, år 2010

Här hittar du mer information om staden Älta.

Rekommenderade byggfirmor i Älta

Att hitta en byggfirma i Älta som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Älta som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Älta som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Stockholm som du kan kontakta.