Byggfirmor i Bagarmossen - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Bagarmossen

Annons:
I staden Bagarmossen finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 9 olika byggfirmor i Bagarmossen. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Bagarmossen att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Stockholm som ligger i närheten av Bagarmossen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Bagarmossen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Bagarmossen samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Bagarmossen kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Bagarmossen

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Bagarmossen. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Hillborgs Bygg
Byälvsv. 163
128 47 Bagarmossen


Bygg Variationer 2009 KB
Emåg. 3
128 46 BAGARMOSSEN


Piotr
Lagav. 23
128 43 Bagarmossen


AD SERVICES HB
Byälvsv. 28
128 48 BAGARMOSSEN


Rje Bygg & Smide AB
Nidälvsgränd 27
128 44 BAGARMOSSEN


Hurtig Cn Team HB
Byälvsv. 75
128 47 Bagarmossen


Eneo Projekt AB
Svartåg. 17
128 45 Bagarmossen


Danimax Takservice AB
Byälvsv. 195
128 47 Bagarmossen


Pronoy KB
Nissastigen 22
128 41 Bagarmossen


Fakta om Bagarmossen

Bagarmossen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Kärrtorp i norr, Skarpnäcks gård i syd och sydväst samt till Nacka kommun i öster. De gamla områdena från 1950-talet består av en blandning av låga flerfamiljshus och småhus- respektive radhusområden.

Yta: 198 hektar
Invånarantal: 10 915, år 2015

Här hittar du mer information om staden Bagarmossen.

Rekommenderade byggfirmor i Bagarmossen

Att hitta en byggfirma i Bagarmossen som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Bagarmossen som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Bagarmossen som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Stockholm som du kan kontakta.