Byggfirmor i Bandhagen - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Bandhagen

Annons:
I staden Bandhagen finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 10 olika byggfirmor i Bandhagen. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Bandhagen att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Stockholm som ligger i närheten av Bandhagen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Bandhagen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Bandhagen samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Bandhagen kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Bandhagen

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Bandhagen. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Stotz Bygg
Lurstigen 4
124 62 BANDHAGEN


Aspuddens Rörservice AB
Skebokvarnsv. 87
124 33 BANDHAGEN


Balcona AB
Harpsundsv. 166
124 59 BANDHAGEN


Fruängens Golv & Betong AB
Harpsundsv. 162
124 59 BANDHAGEN


Stanis Bygg & Måleri AB
Sjösabrinken 5
124 55 BANDHAGEN


Bolanos Bygg Och Städning KB
Askersundsg. 12
124 67 Bandhagen


Nils Thomas Berggren Bygg och Fastighetsservice
Mölnbov. 20
124 32 Bandhagen


Scandiks
Vallhornsg. 26
124 61 Bandhagen


Bladsjön AB
Mosstenabacken 1
124 32 Bandhagen


Tn Entreprenad
Kvistbrog. 24
124 67 Bandhagen


Fakta om Bandhagen

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Här hittar du mer information om staden Bandhagen.

Rekommenderade byggfirmor i Bandhagen

Att hitta en byggfirma i Bandhagen som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Bandhagen som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Bandhagen som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Stockholm som du kan kontakta.