Byggfirmor i Bergshamra - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Bergshamra

Annons:
I staden Bergshamra finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 10 olika byggfirmor i Bergshamra. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Bergshamra att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Stockholm som ligger i närheten av Bergshamra.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Bergshamra hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Bergshamra samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Bergshamra kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Bergshamra

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Bergshamra. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Nils Schönbergs Bygg & Fastighetsservice
Moraängsvägen 2
761 11 Bergshamra


M. Ravalds Bygg AB
Bygdegårdsvägen 3
761 11 Bergshamra


Kalle Nordlund Bygg & Besiktning AB
Ridv. 14
761 11 Bergshamra


M. Källströms Fastighetsservice
Lugnetv. 14
761 11 Bergshamra


Henningssons Byggservice
Lagboda
761 12 BERGSHAMRA


Wema Bygg AB
Virkesvägen 9
761 11 Bergshamra


Nissen-Schultz, Kurt Ronnie Gregor
Bergshamra byväg 6
761 11 Bergshamra


Lillebror Bygg AB
Vettershaga byväg 1
761 12 BERGSHAMRA


Henningsons Bygg AB
Lilla Vaxtunavägen 6
761 12 BERGSHAMRA


Mystax Bygg AB
Virkesvägen 4
761 11 Bergshamra


Fakta om Bergshamra

Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Yta: 160 ha
Invånarantal: 749, år 2010

Här hittar du mer information om staden Bergshamra.

Rekommenderade byggfirmor i Bergshamra

Att hitta en byggfirma i Bergshamra som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Bergshamra som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Bergshamra som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Stockholm som du kan kontakta.