Byggfirmor i Djurhamn - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Djurhamn

Annons:
I staden Djurhamn finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 13 olika byggfirmor i Djurhamn. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Djurhamn att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Stockholm som ligger i närheten av Djurhamn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Djurhamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Djurhamn samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Djurhamn kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Djurhamn

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Djurhamn. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Djurö Byggtjänst HA AB
Sanduddens v. 15
139 73 Djurhamn


Home Heating Sthlm
Jessens Backe 21
139 75 Djurhamn


Jp Holmér
070 - 491 70 71Byggludde
Oxelv. 5
139 73 Djurhamn


Rickard Kron Bygg & Fastighetsservice AB
Röda Radhusen 8
139 73 Djurhamn


Knott AB
Almv. 5
139 73 Djurhamn


Högbena Bygg O Mekaniska
Korphalsv. 1
139 74 DJURHAMN


Avil Bygg AB
Abborrkroksv. 68
139 75 Djurhamn


Djurhamns Byggservice AB
Hasselv. 7
139 73 Djurhamn


Säkra Konstruktion
Svarthöjdsv. 19
139 73 Djurhamn


Bourelius Bygg & Inredning
Barnviks Byv. 24
139 72 DJURHAMN


Västra Byggkonsult Sven Skogh AB
Strömsängsv. 4
139 75 Djurhamn


P.T.C.J Hall Bygg Entreprenad AB
Tomta Allé 7
139 75 Djurhamn


Fakta om Djurhamn

Djurö (postort Djurhamn) är en tätort i Värmdö kommun i Stockholms skärgård på ön Djurö. Djurö by avgränsas sedan år 1995 av SCB som en separat småort som ligger direkt norr om tätorten Djurö. Öns namn betyder "hjortön".

Yta: 92,37 hektar
Invånarantal: 967, år 2010

Här hittar du mer information om staden Djurhamn.

Rekommenderade byggfirmor i Djurhamn

Att hitta en byggfirma i Djurhamn som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Djurhamn som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Djurhamn som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Stockholm som du kan kontakta.