Byggfirmor i Drottningholm - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Drottningholm

Annons:
I staden Drottningholm finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 8 olika byggfirmor i Drottningholm. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Drottningholm att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Stockholm som ligger i närheten av Drottningholm.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Drottningholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Drottningholm samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Drottningholm kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Drottningholm

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Drottningholm. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Drottningholms Extrarum AB
Stångholmsv. 5
178 93 DROTTNINGHOLM


Jan West Byggare AB
Ängsholmen 2
178 93 DROTTNINGHOLM


West Byggare AB, Jan
ÄNGSHOLMEN LOVÖ
178 93 DROTTNINGHOLM


Lundquist AB, Ove
Skolallén 12
178 93 DROTTNINGHOLM


Hyrvattenskoter i Mälaren & Saltsjön AB
Brostugan Kärsön
178 93 DROTTNINGHOLM


BFB Consulting AB
Lullehov 3
178 93 DROTTNINGHOLM


Pambo AB
Ekeröv. 22
178 93 DROTTNINGHOLM


Orts Bygg
Kungsgården 100
178 93 DROTTNINGHOLM


Fakta om Drottningholm

Drottningholm är en tätort på Lovön i Mälaren som ligger i Ekerö kommun i Stockholms län. Drottningholm har broförbindelse med Nockeby i Stockholm genom Drottningholmsbron och Nockebybron (länsväg 261).

Yta: 147,06 hektar
Invånarantal: 398, år 2010

Här hittar du mer information om staden Drottningholm.

Rekommenderade byggfirmor i Drottningholm

Att hitta en byggfirma i Drottningholm som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Drottningholm som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Drottningholm som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Stockholm som du kan kontakta.